Primarul Buzăului, Constantin Boșcodeală, este deranjat de atitudinea lui Benone Sinulescu care, recent, a publicat în presă o scrisoare prin care își manifestă nemulțumirile față de cum este tratat de municipalitatea buzoiană, scrisoare care abia apoi a ajuns pe masa edilului șef. Boșcodeală spune că personal nu a vorbit cu artistul de mai bine de un an. În plus, șeful din Palatul Comunal susține că nu îi stă în puteri și-n atribuții să facă demersuri pentru ca nea Beni să fie invitat la serbările câmpenești, această mâhnire fiind deseori exprimată de cântăreț care a anunțat chiar că renunță la titlul de cetățean de onoare al Buzăului.
” Eu nu am discutat cu Benone Sinulescu cred că de un an de zile. Am observat ceea ce a făcut dar am văzut și că scrisoarea a ajuns în presă înainte de a ajunge pe biroul meu, ceea ce înseamnă că a fost foarte interesat de publicitate dar nu vreau să comentez acest lucru” a declarat Constantin Boșcodeală.
Primarul Buzăului a explicat că în ceea ce privește melodia care cântă la oră fixă în turnul din Palatul Comunal, municipalitatea va lua o decizie, dacă va plăti lunar suma de 500 de lei la Uniunea Compozitorilor ori se va renunța la acordurile cunoscutei piese, însă numai după ce se vor verifica toate aspectele legale:”În privința melodiei din Palat, nu mi-am pus această problemă dar vom verifica ce este corect și ce nu, și vom decide în consecință.”
Referitor la cealaltă supărare a lui Benone Sinulescu, aceea că nu ar fi invitat la serbările câmpenești din judeș, primarul Buzăului a subliniat că nu este una din sarcinile sale de serviciu și că, oricum, nu ar încerca să impună cuiva la ce artiști să apeleze.
”Am înțeles că m-ar face pe mine vinovat că nu este invitat la serbările câmpenești. Nu am această sarcină de serviciu și nici nu cred că aș putea determina pe cineva să facă acest lucru”,a încheiat Constantin Boșcodeală.

Ciprian STERIAN
Citește și: Benone Sinulescu a renunțat la titlul de cetățean de onoare al Buzăului!
Benone Sinulescu, supărat că edilii Buzăului participă la spectacole cu maneliști, nu şi la concertele sale. Artistul cere taxă pentru folosirea cântecului ”Cât e Siriul de mare”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.