Bogdan HUDITOIU si Viorel TONI
După excluderea din PP-DD a senatorului Constantin Popa, funcția de președinte interimar al Organizației Municipale a rămas vacantă și nimeni nu pare să se înghesuie pentru preluarea ei. Drept urmare, conducerea Organizației Județene a PP-DD a anunțat, prin vocea prim-vicepredintelui Viorel Țoni, că de conducerea și reorganizarea partidului la nivel de municipiu se va ocupa o echipă formată din cei patru consilieri municipali în frunte cu Silviu Roșioru.
Cei patru membri PP-DD de la municipiu au sarcina de a găsi tineri capabili din rândul cărora să se poată alege un președinte al Organizației Municipale dar și de a relansa organizația zguduită în ultima vreme de mai multe neînțelegeri care au culminat cu excluderea senatorului Constantin Popa, ales senator pe Colegiul 3 pe listele PP-DD.
Prin urmare, echipa care a preluat conducerea interimară a organizației municipale s-a pus pe treabă și în curând va inaugura un sediu distinct unde susținătorii lui Dan Diaconescu din municipiul Buzău să se poată întâlni sau să își poată spune păsurile. Totodată, consilierii municipali ai PP-DD pregătesc un proiect de hotărâre prin care își propun să rezolve o parte din problemele create de lipsa locurilor de parcare din municipiu.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.