PerchezitiiFierVechi-3

UPDATE: La Buzău, perchezițiile au loc la circa 40 de persoane suspectate de furturi de produse petrolilere din conducte de pe raza judeţului Ialomiţa şi din Buzău.

Peste o sută de percheziţii au loc, marţi dimineaţă, în Capitală şi în trei judeţe, la locuinţele unor persoane suspectate de furturi de produse petroliere din rezervoare din judeţul Ialomiţa, precum şi la depozite de colectare a ţiţeiului, prejudiciul fiind estimat la peste 1,8 milioane de lei. Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, 112 percheziţii au loc în judeţele Ialomiţa, Buzău şi Brăila şi în municipiul Bucureşti, la locuinţele unor persoane suspectate de comiterea de furturi de produse petroliere din rezervoare din judeţul Ialomiţa, precum şi la depozite în care erau colectate produsele petroliere furate.
În urma descinderilor ar urma să fie puse în aplicare 108 mandate de aducere.
La percheziţii, care se desfăşoară sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale din IGPR, participă peste 650 de poliţişti din Ialomiţa, Buzău, şi Brăila, precum şi luptători SIAS.
Descinderile au loc în două dosare penale instrumentate de poliţiştii ialomiţeni, sub supravegherea procurorilor din Urziceni şi Slobozia, urmărindu-se depistarea bunurilor care provin din furturi.
Prejudiciul în acest caz este estimat, până în prezent, la peste 1.800.000 de lei.
Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. şi al D.I.P.I..

Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.