pechezitii mascati

UPDATE: 8 indivizi periculoși suepectați de fapte de proxenetism și violență au fost ridicați luni dimineață din locuințe și duși la audieri la sediul Poliției Buzău. Cel mai probabil, în aceeași cauză, urmează a mai fi ridicate și alte persoane bănuite că ar fi implicate în fărădelegile menționate. Polițiștii încearcă să destructureze astfel un grup infracțional periculos, dosarul în care indivizii sunt cercetați fiind unul destul de complex. SE pare că indivizii ridicați de Poliție luni dimineață sunt niște interlopi care-și fac veacul în principal în cartierul Dorobanți.

Poliţiştii buzoieni au descins luni dimineață la 11 locații din municipiul Buzău dar și din comunele Vadu Pașii, Cochirleanca și Ulmeni, pentru probarea activităţii infracţionale a mai multor persoane bănuite de comiterea de infracţiuni cu violenţă şi proxenetism.
La acțiune participă 73 de polițiști și sunt vizate 8 persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de lovire, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi proxenetism.
Percheziţiile se desfăşoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, în baza mandatelor emise de Judecătoria Buzău.

Vom reveni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.