popica2
Depunerea jurământului în Parlament de către noul șef al statului, Klaus Iohannis, a fost un bun prilej pentru politicienii buzoieni de a se poza în diverse ipostaze și a arăta lumii pe facebook că au participat și ei la marele eveniment național.
popica1
De pildă, la scurt timp după ce președintele Iohannis, a jurat credință și dăruire poporului român, senatorul UNPR, Constantin Popa, a postat pe rețeaua de socializare mai sus-menționată numeroase fotografii din Parlament. Unele mai clare, altele mai puțin clare, unele surprinzând și chelii ale colegilor parlamentari, fotografiile au ajuns pe internet, să vadă lumea că Popică a fost și el acolo, la depunerea jurământului. Mai mult, senatorul de Buzău s-a fotografiat și cu Patriarhul Daniel, și bineînțeles că a postat fotogafia pe net.
florescu1
Un alt politician care s-a pozat duminică de această dată pe holurile Palatului Cotroceni, mândru nevoie mare, a fost democrat liberalul Raul Florescu.
Cu un pahar de șampanie în mână, cu privirea fix în aparatul de fotografiat, Florescu le-a arătat prietenilor săi virtuali că s-a aflat printre invitații prezenți la recepția dată de președintele Iohannis și soția sa, cu ocazia învestirii în funcția de șef al statului.
”Azi la Palatul Cotroceni, marcând intrarea intr-o nouă eră . Să ne trăiți întru mulţi ani domnule Presedinte Iohannis !”, a scris pe facebook pedelistul Raul Florescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.