Lauren'iu GAVRILA
Ultima rectificare bugetară din acest an nu a adus mari sume în conturile administrațiilor locale. Doar două comune, Vintilă Vodă și Zărnești, au primit ceva bănuți, cât să-și cârpească unele lucrări stringente,
Potrivit secretarului general al Consiliului Județean Buzău, Laurențiu Gavrilă, suma de 74.000 de lei a fost împărțită între cele două comune, bani care vor fi investiți pentru reparația unui acoperiș al unei grădinițe și pentru o lucrare de sprijin a unui mal care a început să o ia la vale și care amenință o biserică.
” Este vorba despre 74 000 de lei, sumă care nu poate rezolva probleme importante. Am repartizat banii către comune cu cereri mai vechi la noi. La Vintilă Vodă banii vor merge într-o lucrare de sprijin a malului din spatele bisericii care începe să plece și poate afecta clădirea. La Zărnești, acoperișul grădiniței este grav deteriorat, sunt necesari bani pentru a finaliza acoperișul, altfel construcția se va deteriora cu totul”, a declarat secretarul CJ Buzău, Laurențiu Gavrilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.