UPDATE: 7 persoane cu vârste între 18 și 33 de ani au fost ridicate în această dimineață din municipiul Buzău fiind suspectate de trafic de etnobotanice. Oamenii legii au găsit în locuinţele indivizilor mai multe plicuri cu substanţe, foarte probabil etnobotanice, pe care urmau să le vândă consumatorilor dar au mai ridicat și calculatoare și alte echipamente electronice. Traficanții se aprovizionau din București, direct sau prin intermediul internetului, primeau marfa acasă, o cântăreau și ambalau și o vindeau cu sume cuprinse între 20-40 de lei doza.Totodată, anchetatorii au mai ridicat de la locuințele celo 7 suspecți trei mașini despre care există suspiciunea că au fost cumpărate cu bani proveniți din vânzarea stupefiantelor.

De asemenea, 5 buzoieni, din zona localităţii Râmnicelu au fost ridicaţi de la locuințele lor și duși la audieri după ce au comis infracţiuni precum ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. În noaptea de 22 ianuarie, cei cinci, toți membrii ai unei familii din zona Râmnicelu, au provocat un scandal monstru în localitate, după care au fugit de anchetă.
După ce le vor fi aduse la cunoștință acuzațiile care li se aduc toți cei 112 indivizi vor fi prezentați cel mai probabil în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă.

Ample percheziţii, în această dimineaţă, în judeţul Buzău. Descinderile au loc, pe de-o parte, în zona localităţii Râmnicelu, în timp ce alte acţiuni în forţă ale poliţiştilor au loc în municipiul reşedinţă de judeţ-

La Râmnicelu, poliţiştii caută mai mulţi indivizi  care fug de lege după ce au comis infracţiuni precum ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Este vorba despre membrii unei familii din zona Rîmnicelu care în noaptea de 22 ianuarie au provocat un scandal monstru în localitate, după care au fugit de anchetă. Percheziţiile sunt desfăşurate de poliţişti de la Rîmnicu Sărat cu sprijinul unor grupe de poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

De asemenea, descinderi sunt în municipiul Buzău la persoane despre care anchetatorii au informaţii clare că vând substanţe cu efect psihoactiv, posibil etnobotanice.

În total, zece percheziţii se desfăşoară chiar acum pe raza judeţului Buzău. Poliţiştii urmează să ridice suspecţii în cele două cazuri şi să-i ducă la audieri.

C.D.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.