Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Buzău efectuează miercuri 9 percheziții, pe raza municipiului Râmnicu Sărat, la persoane bănuite de trafic și consum de droguri și substanțe etnobotanice.

”În această dimineață, polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate din Buzău, și procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Buzău efectuează 9 percheziții domiciliare pe raza municipiului Râmnicu Sărat.

Perchezițiile vizează destructurarea unei grupări infracționale organizate, specializată în trafic de droguri și substanțe etnobotanice.

La activități participă și polițiști din cadrul B.C.C.O. Prahova precum și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău”, transmite IPJ Buzău.

Din cercetări a reieșit că, în perioada octombrie 2015 – februarie 2016, 15 persoane din municipiul Râmnicu Sărat, cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani, ar fi comercializat droguri și substanțelor psihoactive în municipiul Râmnicu Sărat.

Cei în cauză ar fi procurat drogurile din țări din Uniunea Europeană sau de la diferite persoane de pe raza județelor Vrancea, Brăila, Galați și din municipiul Bucuresti.

Aceștia vor fi conduși la sediul D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Buzău, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.