Marți dimineaţă, peste 50 de poliţişti din Buzău efectuează 3 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Râmnicu Sărat, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru infracțiuni de evaziune fiscală și spălare de bani prin vânzarea de mașini de lux second hand.

Oamenii legii caută documente şi înscrisuri care să redea operaţiunile economice efectuate cu autoturisme de lux, precum şi orice alte înscrisuri cu valoare probatorie.

Suspect este un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Rm. Sărat, care în perioada 2013 – 2015 ar fi efectuat operațiuni economice în țară și pe teritoriul altor state din Uniunea Europeană, ce priveau comercializarea de autovehicule de lux „second hand”, iar prin sustragerea de la plata obligațiilor către bugetul consolidat al statului, ar fi fost obținute sume de aproximativ 750. 000 de lei.

De asemenea, în perioada 2012 – 2017 persoana bănuită ar fi utilizat sumele de bani pentru achiziţionarea de imobile şi terenuri agricole pe raza municipiilor Rm. Sărat, București și Constanța, ascunzând adevărata natură şi provenienţă a bunurilor.

La acţiune participă și poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Buzău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.