Patru indivizi din Buzău cu vârste cuprinse între 17 și 23 de ani au fost reținuți după ce în urmă cu aproape două săptămâni au intrat peste doi pensionari din județul Vrancea, i-au amenințat și i-au bătut, jefuindu-i de toate economiile pe care bătrânii le aveau în casă.

 

Fapta a  fost comisă în noaptea de 11 februarie în comuna Jitia, județul Vrancea. Patru indivizi cu fețele acoperite au spart ușa de la locuința celor doi pensionari, au intrat peste aceștia în casă, i-au amenințat și i-au lovit, luându-le circa 20 de mii de lei pe care îi aveau în casă. Imediat după comiterea tâlhăriei, polițiștii din Vrancea au intrat în  alertă.

Miercuri, cei patru tâlhari au fost prinși. Este vorba despre patru indivizi cu vârste între 17 și 23 de ani, toți din județul Buzău, care nu au avut milă de bătrânețile a doi oameni și i-au jecmănit în plină noapte.

Pentru prinderea celor patru, miercuri, polițiștii secției rurale sprijiniți de lucrători din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Vrancea și IPJ Buzău au efectuat trei percheziții domiciliare în municipiul Buzău și comuna Săpoca, fiind identificate mijloace de probă și sume de bani ce ar proveni din săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, prejudiciul cauzat fiind recuperat în proporție de 20%.

Împotriva celor patru s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentați cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale și recuperarea întregului prejudiciu cauzat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.