Buzăul nu a rămas indiferent la drama celor 2 fete care suferă de boli rare și grave. Peste 200 de persoane au donat pentru Teodora și Miruna

0
718

Peste 200 de buzoieni au participat, joi seară, la concertul organizat de Consiliul Județean cu ocazia zilei de Dragobete, ocazie cu care a fost organizată și o strângere de fonduri pentru cele două fete lovite de boli crunte, pentru a căror vindecare e nevoie de tratament în străinătate. Este vorba despre Teodora Tudose, de 20 de ani, diagnosticată cu o boală rară în lume,  encefalită autoimună,  și de Miruna, de doar un anișor, diagnosticată cu o afecțiune neurologică gravă.

Concertul susținut de Emeric Imre a fost deschis de Andrei, un chitarist de doar 10 ani care a interpretat două melodii dedicate evenimentului caritabil. Ulterior, artistul clujean și colegii săi din trupa Emeric Set au încântat audiența cu melodii mai vechi și mai noi, melodii care au avut darul de a deschide inimile celor prezenți, care au donat  pentru cele două buzoience bolnave suma totală de 4.800 de lei.

Pe lângă acești bani care vor fi împărțiți în mod egal celor două tinere, fiecare familie va primi prin dispoziția președintelui Consiliului Județean câte 5.000 de lei.

De asemenea, președintele Consiliului Județean a hotărât ca urnele în care se pot face donații să rămână la Muzeul Județean și vineri când continuă acțiunile dedicate zilei de Dragobete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.