Banner-gal
Peste 1.000 de persoane au participat, duminică, la cea de-a doua ediție a „FESTIVALULUI PEPENILOR” de la Pogoanele organizat de Grupul de Acţiune Locală (GAL) „Ecoul Câmpiei Buzăului”.
Vedetele festivalului au fost, așa cum o spune și denumirea  evenimentului, pepenii producătorilor din comunele, Largu, Luciu, Rușețu, Glodeanu Siliștea, Glodeanu Sărat sau Padina dar și produsele tradiționale din zona comunelor ce fac parte din Grupul de Acţiune Locală „Ecoul Câmpiei Buzăului” respectiv legumele, fructele dar și celebra pâine de Rușețu. De asemenea, la evenimentul desfășurat duminică dimineață la Pogoanele au participat meșteșugari de pe meleaguri buzoiene în frunte cu creatoarea populară Amalia Papazisu.
Nu au lipsit de la a doua ediție a Festivalului Pepenilor nici reprezentanții Prefecturii, în frunte cu subprefectul Vasile Alecu și nici conducătorii administrațiilor locale care fac parte din componența Grupului de Acţiune Locală „Ecoul Câmpiei Buzăului”.
Participanții la festival au putut degusta și chiar achiziționa produsele expuse și s-au delectat cu momentele artistice oferite de orhestra Centrului Județean de Cultură și Artă și de ansamblurile de dansatori Ciuleandra, Macoveiu și Zarna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.