arest
UPDATE: Bărbatul care și-a violat fiica de doar un an si 10 luni  locuiește în comuna Pietroasele dar are și un apartament în municipiul Buzău. El este cunoscut ca un om violent atunci când consumă alcool iar în urmă cu două săptămâni le-a administrat o bătaie bună și părinților săi pe care i-a izgonit din locuința pe care aceștia o dețin pe raza comunei Pietroasele. Bărbatul, împreună cu concubina sa, locuiesc de mai bine de doi ani în Pietroasele, fiind o familie care se descurcă și care nu a apelat niciodată la ajutorul social. Mama fetiței cu care bărbatul de 45 trăiește în concubinaj de mai multă vreme în casa părinților suferă de un ușor handicap iar în prezent este internată în Spitalul Județean Buzău după ce a primit și ea o corecție fizică din partea celui cu care trăiește sub același acoperiș și cu care în urmă cu un an și 10 luni a dat naștere unui copil.

Un buzoian de 45 de ani a ajuns în arestul Poliției după ce, băut bine, a întreținut raporturi sexuale cu fiica sa de doar un an si 10 luni și și-a bătut concubina până a băgat-o în spital.
Mama copilei cu care bărbatul trăia în concubinaj de mai multă vreme a reclamat la Poliție faptul că bărbatul cu care trăiește, aflat în stare avansată de ebrietate ar fi întreținut relații sexuale cu fiica lor. Oamenii legii au demarat cercetările și au dus victima la Serviciul Judeţean de Medicină Legală pentru a fi examinată iar medicii au confirmat spusele mamei copilei.
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău a intervenit și a dispus rămânerea minorei, temporar, în îngrijirea bunicilor din partea mamei.
Bărbatul a fost depistat de poliţişti pe raza municipiului Buzău, acolo unde părinții săi dețin un apartament şi a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, poliţiştii reținându-l pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi incest.
Sâmbătă, poliţiştii l-au prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, procurorul de caz dispunând punerea în mişcare a acţiunii penale şi internarea acestuia la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca, în vederea efectuării expertizei neuropsihiatrice.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.