Conferinta CJ Buzau

Peste 1500 de bilete la concertul de Crăciun susținut de Ștefan Bănică Jr, duminică seara la Buzău, au fost deja vândute iar organizatorii speră că în cele două zile rămase și celelalte bilete disponibile să se epuizeze. Conform președintelui Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu,  concertul a fost organizat cu sprijinul oamenilor de afaceri buzoieni iar instituția pe care o conduce nu a plătit decât pentru tipărirea afișelor, biletelor de acces și va mai achita eventual cazarea artiștilor are se vor hotărî să râmână peste noapte la Buzău.
„Au fost tipărite 1.900 de bilete iar singurii care vor avea acces pe bază de invitații vor fi reprezentanții mass-media. Până acum s-au vândut peste 1.500 de bilete și sper ca și celelalte 400 să se epuizeze până duminică seară. Vreau să mulțumesc oamenilor de afaceri din Buzău care au contribuit cu bani pentru aducerea la Buzău a lui Ștefan Bănică dar mai ales buzoienilor care și-au cumpărat și își vor cumpăra bilet, contribuind astfel la dotarea Secției de Pediatrie a Spitalului Județean Buzău”, a declarat președintele CJ Buzău, Cristi Bîgiu.
Prezent astăzi în fața jurnaliștilor a fost și directorul Spitalului Județan Buzău, medicul Marius Anastasiu, cel care a dorit să mulțumească organizatorilor care s-au gândit să dea o mână de ajutor sistemului sanitar aflat de mai multă vreme în stare critică din cauza subfinanțării.
„Nu este un secret că sectorul sanitar traversează de ceva timp un deficit de finanțare. În acest context mi se pare lăudabilă această acțiune, de a oferi suma rezultată din vânzarea biletelor către o secție mai specială, unde există o problemă de dotare cu echipamente dar și o lipsă de medicamente. Este și fericită această perioadă când este o simbolistică a darului, ceea ce face ca o astfel de acțiune să nu fie decât benefică” a declarat medicul Marius Anastasiu, managerul Spitalului Județean Buzău.
Pentru cei care nu și-au cumpărat încă bilete la concertul de Crăciun a lui Ștefan Bănica jr, la Buzău, o mai pot face până duminică, de la Teatrul George Ciprian contra sumei de 30 de lei sau pot participa la concursul inițiat de Observatorul Buzoian unde trei norocoși vor intra în posesia a câte două bilete la concertul de duminică seara.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.