Candidatul USL la președinția Consiliului Județean Buzău, senatorul Cristi Bîgiu, a premiat aseară, pentru al treilea an consecutiv, olimpicii buzoieni dar și profesorii care le-au îndrumat pașii către marea performanță. Încă din deschiderea festivității, senatorul liberal i-a felicitat atât pe profesori cât și pe tinerii elevi care au înțles că doar prin muncă pot realiza ceva în viață. Totodată, Bîgiu a mărturisit în fața celor prezenți că ideea premierii olimpicilor i-a fost sugerată în urmă cu trei ani de consiliera sa, olimpică la rândul ei când a fost elevă. A urmat apoi festivitatea de premiere în urma căreia cei 76 de elevi din județ care au obținut de la mențiuni până la medalii dar și cele 53 de cadre didactice care i-au îndrumat spre performanță au primit din partea senatorului Crist Bîgiu premii în bani de până la 400 de lei, în funcție de rezultatele obținute.
La final, senatorul liberal Cristi Bîgiu s-a declarat mulțumit că i-a putut premia și în acest an pe elevii cu rezultate deosebite la învățătură și a criticat faptul că la nivelul conducerii Inspectoratului Școlar nu a putut găsi o situație centralizată a tuturor copiilor care au obținut rezultate deosebite la concursurile școlare.
„Astăzi am avut onoarea să petrec câteva clipe cu cei mai buni elevi ai noștri și, bineînțeles, cu profesorii care i-au indrumat. Mă bucură faptul că acești copii au înțeles că nu se poate face nimic în viață decât prin muncă și prin devotament. Au fost 76 de elevi premiați și 53 de profesori. Ne-am chinuit foarte mult și efectiv a trebuit să sunăm din școală în școală pentru a cere informații despre acești elevi, pentru că nu am găsit o situație centralizată la nivel de inspectorat”, a declarat senatorul Cristi Bîgiu.
Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. Domnul senator Bîgiu merită tot respectul pentru ceea ce a facut şi face în continuare pentru elitele învăţământului buzoian. Felicitări!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.