Peste 200 de persoane au ieșit în stradă marți seară în a doua zi de proteste la Râmnicu Sărat. Protestatarii s-au adunat în centrul orașului și au pornit în marș către sediul PDL, scandând pe tot drumul lozinci antiprezidențiale și împotriva Guvernului sau solicitând demisia Executivului și organizarea de alegeri anticipate. Protestatarii nu au găsit pe nimeni la sediul PDL, așa că și-au strigat nemulțumirile în fața unor uși închise strigând cât au putut de tare ”Jos Băsescu! Jos Băsescu!” „Băsescu și ceata lui, să se ducă dracului!”, „Demisia! Demisia! PDL, fă-ți bagajele!”. Râmnicenii care au luat parte la protestul de miercuri, au declarat, la unison, că nu se vor opri cu protestele până când guvernanții nu vor înțelege că românii au ajuns la capătul răbdărilor.
„Sunt șomer pe 5 milioane și nemernicii ăstia vor să ne bage în pământ ca să trăiască ei bine. Vreau un trai decent, atât și locuri de muncă”, a declarat miercuri unul dintre protestatarii de la Râmnicu Sărat.
„Să pice Guvernul Boc, Băsescu, nu se mai poate trăi în felul ăsta. Să vină toți românii înapoi în țară, să creeze locuri de muncă, asta vrem”, a spus un alt râmnicean.
„Ne-am săturat, s-a umplut paharul, muncim pe nimic, palmele au crăpat să mănânce ei în Parlament bine, fripturi și multe cărnuri preparate. Jos Guvernul! Jos Băsescu! Toți să plece!” a adăugat un alt protestatar de la Râmnicu Sărat.
Oamenii din Râmnicu Sărat au obținut autorizație să protesteze în fiecare zi până la sfârșitul lunii. Protestatarii de la Râmnicu Sărat au declarat că, indiferent de vreme, vor continua acțiunile și în zilele următoare.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.