imafine de arhivă

Peste 700 de buzoieni vor participa mâine la mitingul organizat în capitală de Partidul Național Liberal. Chiar dacă nu au pus la dispoziție mijloace de transport, liberalii buzoieni contează pe prezența a peste 500 de membri și simpatizanți. Aceștia se vor deplasa către Capitală începând de mâine dimineață cu autoturismele personale pentru a fi siguri că ajung la mitingul ce se va avea ca punct de plecare Arcul de Triunf.
De fapt liberalii au apelat la metoda transportului pe cont propriu pentru a nu fi puși în situația de a se trezi la ora plecării fără autocarele care ar trebui să îi ducă la București
Și conservatorii buzoieni au ales să se deplaseze mâine în capitală pentru a fi alături de colegii din ACD. Trei autocare și două microbuze tocmite din timp de președintele filialei buzoiene a Partridului Conservator, Gheorghe Vlase vor pleca mâine dimineață la ora 10.00 din fața sediului organizației județene.
„Suntem 200 de oameni care vom pleca cu microbuze și autocare dar cu siguranță la București vom fi mai mulți pentru că există si membrii ai PC din alte localități ale județului care și-au manifestat disponibilitatea de a se deplasa la București cu autoturismele personale”, a declarat președintele Partidului Conservator, Gheorghe Vlase.
Doar social democrații buzoieni au anunțat că vor rămâne, mâine la Buzău. La nivel național, Partidul Social Democrat a stabilit ca membrii săi să nu se deplaseze la mitingul organizat în capitală și să organizeze, acolo unde este cazul, proteste pe plan local.
Mitingul organizat mâine în capitală de către Partidul Național Liberal va avea ca punct de plecare Arcul de Triumf iar protestatarii se vor deplasa pe traseul Piaţa Victoriei – Piaţa Romană– Universitate.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.