imagine de arhivă

Peste 2000 de buzoieni vor participa, miercuri, la lansarea candidaților USL ce va avea loc pe Național Arena. Membrii PSD și PNL din toate colțurile județului se vor îmbarca în autocare și vor pleca spre Capitală la ore prânzului. Partidul Național Liberal a închiriat pentru această acțiune 20 de autocare care vor prelua membrii de partid din toate localitățile județului și se vor întâlni le ieșirea din Buzău pentru a pune la cale ultimele amănunte.
„Am închiriat 20 de autocare care vor prelua membrii din majoritatea comunelor județului dar vor fi și care vor veni cu mașinile personale. Ne vom aduna în jurul prânzului la ieșirea din județ, la Hanul Ovidiu unde participanții la miting vor primi materialele pregătite dar și ultimele instrucțiuni. Estimăm că din partea PNL vor fi cam 940 de persoane”, a declarat președintele TNL Buzău, Florin Colgiu.
Și social-democrații se pregătesc de zor pentru evenimentul de miercuri mai ales că nu se cunos până la această oră candidații ce vor fi responsabilizați de partid să se lupte pentru cele 6 colegii din Buzău. Social-democrații se vor îmbarca atât în autocare cât și în microbuze și mașini personale și vor porni spre București în jurul orei 13.00 de la patinoarul aflat la ieșirea din municipiu.
„Am închiriat mai multe autocare și microbuze dar nu stiu la acest moment câte vor fi în total. Oricum din partea PSD vor veni peste 1000 de persoane și vor fi reprezentanți din toate organizațiile strânși pe colegii. De semenea există și membrii de partid care au anunțat că vor veni cu autoturismele proprii. Plecarea va fi în jurul orei 13.00 de la patinoar”, a declarat președintele TSD Buzău, Romeo Lungu.
Lansarea candidaților USL este programată miercuri pe Național Arena și se dorește a fi cel mai mare eveniment postrevoluționat de agest gen scontându-se pe participarea a 74.000 de persoane. Liderii centrali ai USL vor ca la evenimentul de lansare a candidaţilor Uniunii la alegererile parlamentare să participe 54.000 de persoane aşezate în tribunele şi peluzele Arenei Naţionale, acoperind astfel capacitatea stadionului, la care să se adauge 20.000 de persoane care să ocupe spaţiul destinat gazonului, au relatat sursele citate. Participanţii vor fi aduşi din toată ţara cu autocarele, fiecare filialaă a USL avâns stabilită de la centru o „normă de prezență.” USL şi-a luat angajamentul de a respecta regulile stadionului, astfel încât nu se fumează, nu se mănâncă seminţe în tribune, iar ceea ce se strică se plăteşte. În plus, manifestaţia USL va beneficia de paza stadionului.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.