Handbal

Peste 3.000 de euro au fost strânși în urma turneului de handbal caritabil desfășurat la Buzău în acest weekend, suma urmând să fie utilizată pentru cumpărarea de materiale didactice pentru centrul pentru copii cu autism și sindrom Down.
Cristi BIGIU
”Mă bucur că și buzoienii încep să conștientizeze necesitatea de a se implica și de a sprijini comunitatea din care fac parte. Sunt un susținător al sportului, iar când oameni pasionați de ceea ce fac reușesc să ajute copiii, este cu atât mai bine. Sportivii care au organizat acest turneu nu doar că ajută comunitatea, dar reprezintă un exemplu pentru toți tinerii. Felicit organizatorii și mi-aș dori să văd astfel de evenimente mai des, în Buzău”, a declarat președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu.

Peste 40 de meciuri s-au desfășurat în sălile de sport ale Colegiului Național B.P. Hasdeu, Liceului CFR și Sala Sporturilor Romeo Iamandi.

”Ideea a pornit de la pasiunea noastră, a unor foști sportivi ai Colegiului Național B.P. Hasdeu, aceea de a juca handbal. Am reunit echipa și încercăm, prin evenimentele pe care le organizăm, să îi ajutăm pe cei care au nevoie de sprijin, în acest caz copii diagnosticați cu autism și sindrom Down”, a declarat Daniel Rogoz, organizatorul evenimentului.

Turneul de handbal a fost organizat la inițiativa unor foști elevi ai Colegiului Național B.P. Hasdeu, foști membri ai echipei de handbal a liceului, care s-au reunit pentru a încuraja tinerii să practice sport și, în același timp, prin evenimentele pe care le organizează, să contribuie la dezvoltarea comunității locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.