neagu
Peste 300 de kilometri de drumuri județene vor intra în acest an în reabilitare, fie cu fonduri europene, fie cu bani de la bugetul propriu al Consiliului Județean. Președintele interimar al Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a declarat că din primăvară va începe reabilitarea drumului dintre Topliceni și Buda dar și a altor drumuri din județ
„Vă anunț că de la începutul lunii aprilie va începe reabilitarea drumului dintre Topliceni și Buda care are termen de execuție de 6 luni iar finanțarea este asigurată din fonduri europene în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală. Totodată, lucrări vor mai fi făcute și pe drumul de la Nehoiu la Gura Teghii, dar și pe DJ 203 K între Mărăcineni și Podu Muncii”, a declarat președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.
Neagu a mai precizat de altfel că întreg drumul județean 203K începând de la Robeasca și până la Nehoiu va fi reabilitat atât cu bani europeni cât și cu bani de la bugetul județean. Finalizarea acestuia se va face însă în termen de aproximativ 2 ani iar drumul a fost ales pentru că este singurul tronson județean care face legătura cu un drum european.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.