Maternitate nefunctionala-11

Noua maternitate construită pe strada Victoriei va deveni funcțională la începutul verii. Asigurările vin din partea președintelui Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, care a declarat că a fost deja achiziționat serviciul de consultanță și în cel mai scurt timp vor începe procedurile de achiziție a aparaturii și a mobilierului necesar.
„Vreau să terminăm odată cu discuțiile legate de maternitate. Sper ca aceasta să fie funcțională de la începutul verii. A fost achiziționat serviciul de consultanță și în zilele următoare vom trece la elaborarea documentelor pentru achiziția de aparatură medicală și mobilier”, a declarat președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Noua maternitate a fost inaugurată de către fostul preşedinte al CJ Victor Mocanu (PSD) în vara anului 2012, în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale, deşi nu avea aparatura necesară. De atunci, noua maternitate, care se întinde pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi şi are 150 de locuri, nu a funcţionat nicio zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.