Petre Emanoil Neagu: Împreună continuăm proiectele de care Județul Buzău are nevoie!

0
232

 

Petre Emanoil Neagu si Constantin TomaJudețul Buzău este locul pe care îl numim acasă, este locul în care ne-am născut, am crescut și în care ne creștem și educăm copiii.

Sunt sigur că fiecare dintre noi își dorește condiții mai bune de trai: drumuri mai bune, spitale mai bune, locuri de muncă mai bine plătite, mai multe alternative de petrecere a timpului liber, atât pentru noi, cât și pentru copiii noștri.

Buzăul nostru a evoluat, dar sunt încă multe lucruri de făcut pentru a atinge nivelul de trai pe care îl dorim. Sunt multe proiecte care trebuie implementate și de care depinde viitorul județului nostru.

Echipa de consilieri județeni cu care Partidul Social Democrat se prezintă în fața dumneavoastră îmbină experiența cu entuziasmul tinereții și este compusă din profesioniști, oameni foarte bine pregătiți pe domenii de activitate variate, care sunt gata să-și pună la dispoziție toată energia și experiența lor pentru ca Județul Buzău să progreseze.

Noi, consilierii județeni PSD, milităm pentru accesul tuturor cetățenilor la educație, sănătate, muncă, iar acest lucru se poate realiza prin dezvoltarea constantă a economiei, prin crearea de locuri de muncă, îmbunătățirea infrastructurii de transport, implementarea de programe viabile de protecție socială.

Pentru a putea implementa toate aceste proiecte, avem nevoie și de sprijinul dumneavoastră!

Toți primarii în funcție, fără excepție, susțin candidații PSD la Consiliul Județean!

Mergeți la vot pe 5 iunie și votați lista de consilieri județeni ai Partidului Social Democrat! Împreună, putem să continuăm proiectele de care Județul Buzău are atâta nevoie!

Petre Emanoil Neagu

Președintele Consiliului Județean Buzău

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.