Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu s-a ținut de cuvânt și l-a ajutat pe Ionel Marin, buzoianul de 10 ani din Stâlpu desemnat unul dintre ce trei copii care va însoți delegația FRF la turneul final din Franța.

Ionel MarinMicul fotbalist a venit joi la Consiliul Județean pentru a-și primi ajutorul din partea președintelui constând în haine și încălțăminte pentru călătoria în care urmează să plece luni dar și dulciuri cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Totodată, prin dispoziția președintelui Consiliului Județean,  familia micului fotbalist, va beneficia de un ajutor de urgență de 5.000 de lei pentru a începe lucrările de renovare a casei în care locuiesc părinții lui Ionel Marin și ceilalți trei frați ai săi.

Ionel Marin va pleca luni în Franța la turneul final al Campionatului European. El va fi însoțit de lotul României și de o amplă delegație a FRF din care nu vor lipsi Jean Vlădoiu și Miodrag Belodedici cei doi jucători ai Generației de Aur care l-au vizitat pe Ionel și la locuința familiei din Stâlpu.

 

Întreaga poveste aici: REPORTAJ: Un copil din Stâlpu, cu stofă de fotbalist, va însoți echipa națională la Campionatul European din Franța