Cu două zile înaintea votului pentru alegerile locale, președintele PSD, deputatul Marcel Ciolacu a transmis pe pagina sa de Facebook un masaj de final de campanie prin care îndeamnă cetățeni să iasă la vot. Liderul PSD face o scurtă prezentare a candidaților partidului pe care îl conduce și explică de ce consideră că PSD are cei mai buni candidați.

„Ne aflăm la sfârșitul unei campanii în care am ascultat părerile buzoienilor. Aşa după cum spuneam la început, mi-aş fi dorit o discuţie bazată mai mult pe proiecte. Din păcate, precum anticipasem, PNL şi Ovidiu Anghel au făcut o campanie plină de minciuni, prin care au încercat să ascundă adevăruri urâte din trecut.
Mai sunt doar 2 zile până la vot. Venim în fața voastră cu cel mai bun program și cu cei mai buni candidați. Pe listele noastre de primari și consilieri se regăsesc magistrați, medici, profesori, ingineri, militari, antreprenori, oameni competenți, buni profesioniști, mulți dintre ei aflați pentru prima dată în politică.
Am promis că voi separa administrația de politică şi mi-am respectat promisiunea!
În municipiu, candidatul PSD este Constantin Toma, singurul care poate să relanseze Buzăul și să refacă din reşedinţa județului un adevărat centru regional. PSD Buzău se prezintă astăzi în fața voastră drept un partid schimbat, cu oameni noi, cu reguli noi, cu speranţa regăsită în viitor.
Pe 5 iunie vă aștept la vot și vă îndemn să votați cu toată încrederea candidații PSD!”, scrie Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.