Petroliştii din Berca bat tot ce prind. Ultima victimă: Metalul

0
629


Dezlănţuită în această ediţie de campionat a Ligii a IV-a ,,Agi Construct”, Petrolul Berca bate tot ce prinde, izbutind performanţa de a acumula maximum de puncte în cele 19 jocuri disputate până acum. Ultima victorie a fost obţinută, sâmbătă, chiar în derbyul din deplasare cu Metalul Buzău, la finalul căruia, formaţia antrenată de Lilian Micu s-a impus la limită, scor 2-1. Partida a avut două reprize diametral opuse, prima dominată de petrolişti care au intors rezultatul în favoare lor după ce gazdele au condus cu 1-0, în urma unui penalty acordat pentru fault şi transformat de I.Radu(13). Bucuria buzoienilor a fost însă una de scurtă durată deoarece la un corner executat de Nicola, scăpat de marcaj, A.Radu(17
) a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap din şase metri. Aflată la timonă, echipa din Berca şi-a continuat şarjele ofensive iar eforturile a fost concretizată cu gol. Unul marcat de acelaşi A.Radu(26) care, după ce a pătrunsîn careu, a şutat plasat din apropiere trecându-şi astfel, în cont. dubla. În repriza secundă, gazdele, conduse din tribună de Vali Stan, suspendat, au devenit mai insistente în atac şi pe fondul retragerii deliberate a petroliştilor, şi-au creat câteva ocazii însă cea mai mare s-a consumat spre finalul meciului când Păun(87) a trimis mingea în bară aproape de vinclu. Astfel, oaspeţii au mai bifat încă o victorie şi îşi continuă marşul triumfal spre câştigarea titlului de campioană.
,,Vreau să le mulţumesc jucătorilor mei pentru concentrare şi tactica aplicată de antrenor la acest derby în care am demonstrat că suntem, într-adevăr, echipa cea mai bună. În prima repriză am atacat cu toată forţa şi în afară de cele două goluri, am avut şi alte ocazii, inclusiv un alt gol, anulat. Aşa cum s-a văzut, în partea a doua a jocului ne-am retras în apărare deoarece ei erau mai bine pregătiţi fizic şi am aşteptat să-i prindem pe contre. Trebuie să precizez că în pauza competiţională echipa noastră nu prea a putut face antrenamente, motivul fiind acela că mai mulţi titular sunt studenţi la Bucureşti şi Constanţa. Oricum avem cel mai bun atac şi cea bună apărare iar faptul că am câştigat toate meciurile jucate până acum spune mult”, a declarat preşedintele Petrolului Berca, Andrei Marica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.