Acuzaţii, înjurături acoperite cu scuipat şi urarea de a merge la puşcărie. Toate, imediat după finalul meciului disputat între Gloria Buzău şi Dacia Unirea Brăila, încheiat cu victoria la limită(1-0) a gazdelor, însă, după ce în prelungirile primei reprize oaspeţii au marcat un gol valabil, anulat pentru un ofsside inexistent. Protagoniştii episodului sus amintit au fost antrenorul echipei brăilene, Alin Pânzaru şi un spectator, incidentul petrecându-se chiar în momenul în care,primul se pregătea să dea interviu la o televiziune. Între cei doi a avut loc un schimb de replici iar la un moment dat, tehnicianul a fost scuipat de suporterul aflat chiar pe teren iar pentru ca situaţia să nu degenereze au intervenit câteva persoane persoane, printre care şi bulgarul Koprindzhiyski, tatăl unuia dintre jucătorii Gloriei.

,,Blatiştilor, la puşcărie cu voi! Hoţilor, la Jilava”, a răbufnit antrenorul Daciei Unirea Brăila, Alin Pânzaru, făcând referire la faptul că Gloria Buzău este anchetată pentru implicarea în mafia pariurilor. La rândul său este acuzat de tehnicianul grupării din Crâng,Viorel Ion că în urmă cu ceva vreme ar fi blătuit nişte meciuri.

,,Nu e treaba lui Pânzaru. Va veni momentul să răspundem dacă suntem vinovaţi, sau el, dacă nu e adevărat. După părerea mea, şi nu vreau să-l jignesc, l-am avut ca elev şi dacă aş vorbi eu despre el, vai de mama lui! Vorbesc foarte serios!  A uitat când într-un apartament lua banii şi făcea blaturi? “, a replicat  ,,Vioară”. Acesta a ţinut să îl ,,înţepe” pe antrenorul oaspeţilor şi referitor la golul perfect regulamentar , înscris de Dacia Unirea Brăila,dar,anulat.

,,Dacă arbitrul asistent a ridicat fanionul, înseamnă că a fost ofsside. Eu vreau să fac o remarcă, acel 11 metri mi s-a părut uşor,cred că a fost făcut intenţionat. Pe cuvânt, mi s-a părut că a pus piciorul prea aşa, uşor şi de aceea dă de bănuit echipa asta din Brăila. Mi s-a părut suspect!”, a adăugat tehnicianul Gloriei Buzău, Viorel Ion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.