Comisia de Disciplină a LPF a decis, astăzi, ca gruparea Petrolul Ploieşti să dispute un meci fără spectatori pe propriul teren şi să fie penalizată cu 40.910 lei, după partida cu Rapid, scor 0-1, de la Buzău, în urma căreia şi clubul bucureştean a primit o amendă  de 910 lei.
Conform site-ului oficial al LPF, Comisia de Disciplină a hotărât în urma comportamentului neregulamentar al suporterilor celor două echipe care s-au întâlnit în week-end la Buzău sancționarea ambelor echipe cu penalitate sportivă de 910 lei fiecare, sancționarea cu avertisment a lui Lucescu Răzvan, Costache Cristian, Păun Gheorghe și sancționarea clubului FC Petrolul Ploieşti cu măsura programării unui joc fără spectatori pe propriul teren şi o amendă  sportivă de 40.000 lei.
Cum primul meci pe care petroliștii îl au de disputat acasă este programat tot la Buzău în week-end-ul 9-11 septembrie în compania echipei Ceahlăul Piatra Neamț, sunt toate șansele ca meciul să se joace cu porțile închise.
Sâmbătă, cu ocazia meciului dintre Petrolul Ploiești și Rapid București, oamenii legii au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 3000 lei. În cazul a două persoane a fost luată măsura complementară de interzicere a accesului la competiţiile sportive iar alți cinci suporteri ploieșteni au fost descoperiți și sancționați pentru că au pătruns în incinta stadionului din Crâng deși aveau interdicție pentru participarea la astfel de manifestări. Cu aceeași ocazie, jandarmii au găsit asupra suporterilor mai multe petarde si fumigene interzise de regulament pe care le-au reținut în vederea confiscării.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.