Poliţiştii din localitatea Berca au reuşit să-l prindă pe individul care ziua trecută a dat foc dealurilor din satul Pîclele şi care a pus pe jar întreaga comunitate de acolo. Este vorba despre un bărbat de 57 de ani, cunoscut cu probleme psihice care imediat a fost dus şi internat la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca.

Ieri, bărbatul a dat foc pe un deal de la Pîclele iar flăcările s-au extins cu repeziciune pe fondul vântului extrem de puternic. Ore în şir s-au chinuit oamenii să stingă focul care risca să cuprindă tot satul. La un moment dat, flăcările au ajuns până la 50-100 de metri de gospodăriile şi grădinile oamenilor. Peste 100 de oameni s-au chinuit să ţină în frâu incendiul care a mistuit circa 80 de hectare de mărăciniș și vegetație uscată.

Tot ieri, individul i-a ameninţat pe localnici cu chibritul în mână că va da foc la tot satul. Mai mult, luni, acelaşi bărbat cu probleme psihice a incendiat un teren situat la marginea satului, chiar în spatele grădinii unui localnic.

C.D.  

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.