UPDATE: Sesizarea a fost verificată de polițiștii trimiși în teren. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Ane Mari Vrapciu, în urma anchetei nu au fost constatate aspecte care să contravină cadrului legal.

Poliția Buzău a înregistrat, duminică după amiază, o plângere formulată de reprezentanții unui partid politic care reclamă că o angajată a Primăriei ar transporta cu autoturismul persoane din cartierul Simileasca la secția de votare.

Potrivit IPJ Buzău a fost înregistrată o sesizare cu privire la faptul că alegătorii sunt transportați la vot, sesizare care se află in lucru pentru verificare aspectelor reclamate. Efectivele de Poliție  aflate în dispozitiv fac verificări și întreprind măsuri specifice pentru asigurarea legalității procesului electoral atât la Buzău cât și la Țintești.

Plângerea ar fi însoțită și de o serie de materiale filmate care ar face dovada celor reclamate, inclusiv din momentul în care tânăra angajată ar fi fost oprită de polițiști în timp ce transporta două persoane la secția de votare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.