La Buzău, Partidul Național Liberal nu va face nici un fel de alianțe electorale înainte de alegeri. Este mesajul clar transmis de prim-vicepreședintele formațiunii Teodor Atanasiu care a mai spus că singurele înțelegeri posibile vor fi doar după alegeri pentru constituirea de majorități în vederea alegerii președintelui de Consiliu Județean, a vicepreședinților și a viceprimarilor.
„Noi alianțe nu vom face decât după alegeri pentru constituirea de majorități pentru alegere a viceprimarilor sau a președintelui și a vicepreședinților de Consiliu Județean. Până atunci vedem ce facem. Este cale lungă, vedem ce rezultate vor fi și cu cine va trebui sa facem alianțe că poate nu o fi nevoie să facem alte alianțe. Noi ne căutam aliați care sa vina alături de proiectul nostru”, a declarat prim-vicepreședintele PNL, Teodor Atanasiu.
Totodată Atanasiu a mai spus că l-a invitat pe Constantin Popa la sediul PNL cu intenția de a-l determina să vină alături de liberali nu ca să facă o înțelegere cu partul condus , la Buzău, de Constantin Popa: „Eu speram să îl conving pe domnul Popa să ni se alăture nu să facem o alianță cu UNPR. Nu știu dacă s-a înțeles greșit. Cert este că până acum nu am primit un răspuns.”
De cealaltă parte noul președinte unic interimar al PNL Buzău, Ovidiu Anghel a declarat că face apel la partidele de opoziție din Buzău să susțină proiectul de dezvoltare al liberalilor pentru a scoate PSD din administrația buzoiană după 25 de ani.
„Apelul nostru pentru partidele de opoziție este sa susțină proiectul nostru. Astfel ne vom optimiza șansele și lumea se va convinge că proiectul nostru este potrivit pentru buzoieni”, a declarat Ovidiu Anghel, noul președinte unic interimar al PNL Buzău.
Prim-vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu a fost desemnat de organizația centrală să se ocupe exclusiv de organizarea PNL Buzău pentru a maximiza șansele liberalilor buzoieni la alegerile locale din 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.