Liberalii buzoieni și-au prezentat, vineri, într-o conferință de presă noul secretar general al organizației în persoana fostului comandant al IPJ Buzău, Viorel Ștefu. Președintele PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu a declarat că Ștefu(care a demisionat în primăvară din PRO România) este de mai multă vreme membru PNL dar nu a putut fi confirmat în funcție și prezentat public din cauza măsurilor impuse de pandemia de coronavirus.

„Domnul Ștefu Viorel este de mai multă vreme membru PNL dar de curând a fost și votat de Biroul Politic Județean în funcția de Secretar General. Din experiența pe care o are sunt convins că va face că lucrurile să meargă din ce în ce mai bine mai ales că urmează în septembrie alegerile locale”, a declarat președintele PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu.

Fostul comandant al IPJ Buzău și IPJ Ialomița, care a schimbat radical doctrina de stânga pe cea de dreapta, a declarat că a ales PNL pentru că a găsit la Buzău o echipă serioasă și că a venit să ajute la câștigarea tuturor alegerilor din acest an.

„M-am alăturat acestei echipe pentru că am găsit oameni serioși și de bună credință și alături de care cred că vom putea schimba lucrurile atât în județ cât și în municipiu. Din funcția pe care o am probabil că vom discuta mult mai des pe diferite aspecte tehnice. Sper să avem o relație bună și să putem promova acțiunile bune ale PNL. Avem un candidat puternic la municipiul Buzău și sper să câștigăm alegerile la Primăria Buzău. Eu am venit să ajut cu experiența mea să câștigăm toate alegerile din acest an”, a declara proaspătul liberal Viorel Ștefu.

În ceea ce privește candidații pentru principalele funcții din municipiu și județ aceștia au fost desemnați de forurile centrale ale PNL încă din luna martie.

„Vom fi o echipă care chiar va conta pentru că a venit momentul ca cetățenii noștri să facă schimbarea pe care o așteptăm de 30 de ani. Știți foarte bine pentru că noi am fost confirmați în 9 martie  în Biroul Politic Național dar probabil că informația a trecut foarte repede atunci pentru că altele erau prioritățile atunci cu pandemia de Covid-19. Cele două candidaturi trebuie aprobate în Biroul Politic Național .Ulterior noi am mai lucrat am identificat candidați și pentru celelalte UAT-uri dar nu am mai putut ieși să vă aduce la cunoștință aceste lucruri”, a declarat Președintele PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu.

La rândul său, medicul Adrian Zoican a declarat că, din observațiile sale, electoratul buzoian este unul de dreapta și faptul că județul Buzău este condus de  30 de ani de partide de stânga se datorează faptului că PNL nu a scos în față niște candidați viabili.

„Sunt onorat de faptul că am fost desemnat candidat al PNL la Primăria municipiului Buzău, eu sunt convins în urma experienței mele că Buzăul e un oraș de dreapta, alegătorii sunt de dreapta dar poate până acum nu au fost candidații cei mai potriviți. Sper ca acum să putem face aceste schimbări pentru dezvoltarea și înfrumusețarea orașului. Nu a fost o surpriză pentru foarte mulți membri ai PNL Buzău că eu am fost desemnat candidat, poate cel mai surprins am fost eu când mi s-a propus acest lucru”, a declarat medicul Adrian Zoican.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.