Partidul Social Democrat și-a prezentat, vineri, o nouă achiziție în materie de membri de partid în persoana medicului stomatolog Mădălina Munteanu. Fost membru USR, Mădălina Munteanu a decis să se alăture echipei de la PSD Buzău condusă de primarul Constantin Toma, simțind că astfel își poate duce la capăt proiectele pe care le are.

„Vreau să mulțumesc primarului Constantin Toma pentru susținere, pentru că a crezut în mine, pentru că m-a susținut în proiectele mele chiar și când nu eram membru PSD. Eu nu am mai activat politic de la debutul pandemiei și m-am dedicat strict carierei mele și voluntariatului la Crucea Roșie, au fost unele tensiuni la UUSR și am decis să plec. Am primit oferte de la mai multe partide și am ales să vin alături de domnul primar pentru că am considerat că aici îmi pot îndeplini proiectele”, a spus Mădălina Munteanu.

La rândul său președintele Organizației Municipale a PSD a ținut să explice că social-democrații s-au schimbat mult în bine, cel puțin la Buzău, în ultimii ani și că tot mai mulți tineri aleg să li se alăture. Cât privește noua achiziție, Toma a acreditat ideea că aceasta ar putea ocupa un loc eligibil pe lista consilierilor locali la următoarele alegeri.

„Vrem să anunțăm că PSD există, se dezvoltă, oamenii vin spre PSD în special oameni tineri și unul din acești tineri care a fost solicitată la mai multe partide, doamna doctor Mădălina Munteanu, a devenit membru PSD. PSD e în plină schimbare și doar cu o echipă bună poți face schimbări pe care lumea să le observe. Doamna Munteanu va face parte din echipa PSD și cel mai probabil și din echipa consilierilor PSD de la municipiu Buzău”, a declarat primarul Constantin Toma.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.