PNL și-a lansat candidații la locale cu atacuri la adresa președintelui PSD, Marcel Ciolacu, și a deputatului liberal, Cezar Preda

2
1231

PNL Buzău și-a lansat duminică, de Florii, candidații pentru alegerile locale din iunie 2016 în cadrul unei ceremonii la care a participat, de la Centru, prim-vicepreședintele Teodor Atanasiu.  Prezența președintelui PNL, Alina Gorghiu s-a făcut simțită printr-un mesaj video înregistrat și proiectat pe ecranul cinematografului Dacia, unde a avut loc evenimentul.
Ceremonia a debutat cu discursul înregistrat al Alinei Gorghiu, proiectat pe ecranul din spatele candidaților și a continuat cu mesajul transmis de „viitorul primar al județului Buzău”(așa cum a fost numit de prezentatorul evenimentului), Ovidiu Anghel, mesaj care s-a încheiat cu un atac direct la președintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Zilele trecute s-a hotărât retragerea cetățeniei române a lui Omar Haissam. De ce vă spun asta? Pentru că era partenerul de vânătoare al domnului Ciolacu și pentru că noi, buzoienii, ar trebui să le retragem titlul de cetățeni ai orașului Buzău tuturor celor care au adus Buzăul în stadiul în care arată astăzi ”, a spus Ovidiu Anghel în fața membrilor și simpatizanților PNL, aduși din întreg județul.

Liberalii au continuat seria discursurilor mobilizatoare cu prim-vicepreședintele PNL, Teodor Atanasiu. Trimisul de la Centru le-a spus celor prezenți că liberalii din Buzău sunt pregătiți să „îi bată pe social-democrați și într-un singur tur și în două”. A urmat la microfon candidatul la președinția Consiliului Județean, Ioan Caton Mateeșescu, care le-a mulțumit celor 6 primari PNL, că nu au părăsit partidul în baza Ordonanței 55. Mateeșescu  nu a ratat ocazia de a trimite câteva săgeți otrăvite spre deputatul liberal, Cezar Preda.

„Dacă cei 6 primari liberali au rămas alături de PNL, nu același lucru pot spune despre parlamentarii PNL. Din păcate, din toți cei care au plecat la drum în 2012 doar unul mai este astăzi prezent alături de noi (nr. deputatul Erland Cocei). Sigur că motivele care au dus la această situație sunt diferite, însă să te bați cu pumnul în piept că sprijini organizația și pe panourile publicitare pe care le deții(nr. firma Atlas Invest deținută de deputatul PNL Cezar Preda ) să troneze, mari, afișele candidatului PSD, mi se pare de neconceput”, a declarat Ioan Caton Mateeșescu, candidatul PNL pentru șefia Consiliului Județean.

Evenimentul s-a încheiat cu discursurile mobilizatoare ale candidatului pentru Primăria Râmnicu Sărat, Ionuț Iuga, al președintelui TNL, Liviu Barbu, și al primarului comunei Balta Albă, Georgian Calotă, urmate de prezentarea candidaților pentru toate cele 87 de localități.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.