Viceprimarul comunei Berca, Ionel Dobrița, și-a pierdut, vineri, mandatul de viceprimar după ce prefectul județului, George Sava, a emis Ordinul de suspendare din funcție, ca urmare a înscrierii lui Dobrița în PSD. Decizia prefectului vine ca urmare a unui referat transmis de PNL, partid pe listele căruia Dobrița a fost ales consilier local și mai apoi viceprimar al comunei Berca. Alături de el, prefectul a mai suspendat din funcție și un consilier local PNL, Adrian Ilie, care l-ar fi urmat și s-ar fi înregimentat în PSD înainte de terminarea mandatului.

Viceprimarul comunei Berca, Ionel Dobrița, a anunțat la începutul lunii martie că a decis să candideze pentru postul de primar al comunei din partea PSD, apărând de atunci în mai multe acțiuni de promovare alături de sigla noului partid.

2 COMENTARII

  1. Dobrita a primit exact ce a cautat! Asa se intampla cand te legi la cap fara sa te doara…L-a tradat pe primar in cel mai josnic mod, a tradat PNL unde era secretarul organizatiei judetene, i-a tradat si pe pesedistii batrani de la Berca, si tot asa…Acum vrea sa pozeze in victima.Da el este victima propriei incapacitati si imaturitati politica si profesionala, de care o sa-si dea seama cit de curand. Deja incepe sa-l framante gandul esecului pe care sa si-l asume singur in fata ,,colegilor” de partid.

  2. Bravo dn Dobrita ati ales calea cea dreapta , sa plecati din partitul lui dn Marcu ,care timp de 8 ani nu a facut nimic ptr cetatenii comunei Berca , si nici partidul din care face parte nu la intrebat de realizari ,oare ce om cu caracter mai putea sa stea alaturi de asfel de persoana , si pentru cei care mai cred in partide vreau sa le reamintesc ca majoritatea cetatenilor voteaza omul si caracerul lui si nu partidul , in concluzie lumea te va aprecia ca te-ai dezis de dn ,,mosier,, Marcu !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.