Cornel Petre
Un polițist de 38 de ani din Buzău a murit sâmbătă după amiază după ce a fost înțepat de o albină, medicii luând în calcul fie varianta unui șoc anafilactic, fie a unui infarct.
Bărbatul care a murit după ce a fost înțepat de o albină avea 38 de ani și era ajutorul șefului de post din localitatea buzoiană Brădeanu. Cornel Petre era în concediu sâmbătă și împreună cu tatăl său lucra la niște stupi pe un câmp de floarea soarelui, pe raza satului Călțuna. La un moment dat, bărbatul a fost înțepat de o albină și a început să se simtă rău. A sunat la 112 pentru a cere ajutor medical, alegând să urce în mașină și să plece în întâmpinarea salvării. Polițistul a condus mașina o vreme, dar după scurt timp i s-a făcut rău și a oprit.
Asistenta de pe Salvare care l-a preluat l-a găsit pe bărbat în stare gravă, cu tensiune mică și puls scăzut, dar conștient. Pentru că bărbatul a intrat în stop cardio-respirator, salvarea a oprit în curtea spitalului din Smeeni ca să îl resusciteze. Polițistul, care fusese înțepat în cap de albină, a fost resuscitat timp de o oră, însă în cele din urmă a fost declarat decesul.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanței Buzău, cauzele exacte ale decesului urmează să fie stabilite în urma necropsiei. Conform sursei citate, polițistul suferea de diabet, era cunoscut cu afecțiuni cardiace și supraponderal, medicii luând în calcul două variante; fie bărbatul a suferit un șoc anafilactic în urma înțepăturii de albină, fie a făcut infarct.
Trupul bărbatului a fost dus la medicină legală și necropsia va stabili cauza morții. Agentul de poliție avea 38 de ani, era căsătorit și avea o fetiță de 4 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.