UPDATE: În jurul orei 17.00 medicii de la Spitalul Județea de Urgență Buzău au declarat decesul polițistului local căruia i s-a făcut rău în sediul instituției.

UPDATE: Starea polițiștului local care a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău este gravă. Medicii de la Spitalul Județean de Urgență Buzău fac eforturi pentru a-l menține în viață bărbatull fiind în prezent inconștient.

 

Un polițist local de la compartimentul Paza care urma să între în tură i s-a făcut rău chiar în sediul instituției. Bărbatul în vârstă de 57 de ani se afla în sala de instruire a Poliței Locale când i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ. Un coleg i-a acordat primul ajutor după care un echipaj de la Ambulanță a venit la fața locului și l-a resuscitat pe polițist ulterior el fiind preluat cu puls slab și transportat la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Potrivit comandantului Poliției Locale bărbatul care lucrează în cadrul instituției din 2008 este cunoscut cu diverse afecțiuni și in cursul anului 2017 el s-a aflat în concediu medical mai bine de 3 luni.

Bărbatul care nu are soție sau copii urma să intre în tură având sector în zona podului de la Mărăcineni. Incidentul este considerat accident de muncă și va fi investigat de inspectorii ITM.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.