73 de profesori și elevi de gimnaziu premiați, joi, de Consiliul Județean

1
377

53 de elevi de gimnaziu și 20 de profesori au fost premiați, joi, de Consiliul Județean la finalul ultimei ședințe de consiliul din 2017 pentru rezultatele obținute la olimpiadele școlare. Atât copii cât și profesorii au primit sume cuprinse între 300 și 600 de lei în funcție de locurile pe care s-au clasat la olimpiadele naționale sau internaționale la care au participat.

Astfel, vor primi câte 600 de lei 3 elevi și 6 profesori participanți la olimpiadele internaționale, câte 500 de lei vor primi 2 elevi și un profesor care s-au clasat pe primul loc la olimpiadele naționale, câte 400 de lei  vor primi 9 elevi și alți 9 profesori îndrumători clasați pe locul II  iar câte 300 de lei vor primi 4 elevi și 3 profesori care s-au clasat pe locul III la olimpiade naționale.

Valoarea totală a premiilor este de 21.750 de lei iar banii vor fi primiți de către elevi și profesori la începutul săptămânii viitoare.

La olimpiadele internaționale s-au remacat Eugen Piron, Școala 15, momentan Colegiul Hasdeu (medalie de argint la Olimpiada Interdisciplinară Știinte pentru Junior), Maria Teodora Rotărescu, Școala 15 „G. E. Palade” (premiul I – Olimpiada Internațională de Lectură) și Cristian Ardeleanu, Școla 11 (premiul III la Olimpiada Internațională de Astronomie).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.