UPDATE: Scafandri au stopat căutările la lăsarea întunericului, urmând a fi reluate luni dimineață. Cercetările s-au desfășurat extrem de anevoios întrucât apa este foarte murdară iar întunericul a făcut ca echipele de salvatori să nu mai poată face nimic.
Între timp, cunoscuți ai familiei Stelei Negraru susțin că aceasta ar fi avut ceva supărări legate de faptul că firma sa făcea obiectul unor controale desfășurate de ANAF și nu este exclus chiar să fi primit o amendă care să-i pună capac femeii, spun oamenii.

Polițiști, pompieri și scafandri caută de ore bune o femeie de 54 de ani din localitatea Rătești a cărei dispariție a fost semnalată de fiul acesteiea, duminică, în jurul orei 15.30. În urma căutărilor, mașina femeii, o dubiță de marfă, a fost găsită în apropierea unui canal hidrotehnic din Cândești, încuiată și având pe scaunul din dreapta mai multe bunuri ce-i aparțineau: cheile mașinii și telefonul mobil. Căutările au demarat după ce un martor a declarat că a observat un cadavru plutind pe apa canalului în timp ce un cioban susține că ar fi văzut, de la distanță, cum femeia se aruncă.
Echipe de salvatori de la ISU Buzău au demarat imediat căutările în zonă și au solicitat ajutorul scafandrilor de la Brăila, care au ajuns la Buzău și o caută acum pe femeie.
Stela Negraru era proprietara unor magazine pe raza comunei Berca și a unui stand într-un en-gros în municipiul Buzău.
Conform primarului comunei Berca, Valeriu Marcu, femeia a cărei dispariție a fost semnalată duminică după amiază era o persoană respectată în comunitate, care reușise să își pună pe picioare afacerea prin muncă susținută. Nu părea a avea probleme financiare, spune alesul local, dar persoane din anturajul fiului buzoiencei dispărute au declarat la fața locului că aceasta ar fi avut ceva probleme cu banii și ar fi declarat că nu mai identifică nici o soluție de ieșire din impas. Pe de altă parte, alte voci susțin că standul din en-gros-ul pe care femeia îl avea ar fi fost amendat recent cu o sumă usturătoare de către inspectorii anti-fraudă.

Pe de altă parte, alți apropiați ai familiei susțin că în ultimele două luni femeia slăbise foarte mult și că s ar fi lăsat de fumat, ceea ce i-a dus cu gândul la unele probleme de sănătate.
Deocamdată, nu se știe nimic cert despre Stela Negraru, cel mai probabil, căutările în canalul situat între Vernești și Cândești unde se presupune că s-a înecat, urmând a fi reliate luni dimineață. Cercetările în apă decurg extrem de greoi întrucât apa este foarte murdară.
REVENIM CU DETALII!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.