Madalin

Un copil de 12 ani din satul Zorești, care a plecat de la domiciliu în urmă cu mai mult de două săptămâni este căutat de polițiștii buzoieni după ce părinții săi au anunțat, miercuri, dispariția băiatului de la domiciliu.
NISTOR MARIAN-MĂDĂLIN obişnuia să plece de acasă şi să se întoarcă după câteva zile, astfel că părinţii nu au sesizat Poliţia până în această zi. Imediat după primirea sesizării, au fost declanşate activităţile specifice unor astfel de situaţii, la faţa locului deplasându-se echipa operativă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Secţiei 4 poliţie rurală Buzău.
Poliţiştii au efectuat verificări atât pe raza comunei Verneşti, cât şi în comunele limitrofe şi au stabilit că NISTOR MARIAN-MĂDĂLIN a fost văzut ultima dată în urmă cu o săptămână, pe raza satului Zoreşti.
Copilul are un metru înălţime, este astenic, are păr blond, tuns scurt, ochi căprui, fără semne particulare. În ziua în care a plecat de acasă era îmbrăcat cu un tricou cu mânecă scurtă de culoare albastru închis, pantalon scurt de culoare albastru deschis şi era încălţat cu papuci din plastic.
Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea minorului NISTOR MARIAN-MĂDĂLIN sunt rugate să contacteze imediat cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.