Polițiștii buzoieni au donat sânge pentru semenii aflați la nevoie

0

Peste 40 de polițiști din toate structurile IPJ Buzău au donat, miercuri, sânge pentru a face un gest de umanitate față de semenii aflați la nevoie. Cei 40 de polițiști s-au prezentat dimineață la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Buzău și după ce au trecut testele preliminare au ocupat pentru câteva minute scaunul de donator.

Printre cei care au ales să doneze sânge miercuri s-a aflat și Bogdan Dinu pugilistul profesionit buzoian angajat al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Buzău.

„Nu este pentru prima data când donez sânge. O fac de fiecare data când am ocazia mai ales că este bine și pentru organism și pentru că e un sentiment aparte să știi că poți ajuta pe cineva. Mă simt foarte bine, nu am nici un fel de problemă. Am avut odată probleme când m-am simțit rău dar de atunci mi-am învățat lecția și stiu cum trebuie să procedez”, a spus Bogdan Dinu.

„Inspectoratul de Poliție Județean Buzău va susține în permanență o astfel de activitate de conștientizare a importanței donării voluntare de sânge cu scopul de a mări rezervele de sânge gestionate de Centrul de Transfuzie Sanguină Buzău”, au transmis reprezentanții IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.