Polițiștii buzoieni au gătit mâncare de post pentru bătrânii din așezământul de la Ulmeni

1

Trei echipe de polițiști s-au întrecut, joi, pe teme gastronomice în bucătăria unui cunoscut local din oraș, marii câștigători fiind bătrânii de la așezământul Sfântul Sava din Ulmeni care au primit preparatele de post gătite de polițiști.

Concursul aflat la cea de-a patra ediție s-a desfășurat ca în fiecare an în cadrul acțiunilor prilejuite de Ziua Poliției Române și, pe lângă, caracterul recreativ și competițional  acesta a avut și un caracter filantropic.

„IPJ Buzău cu sprijinul IPA realizează un concurs culinar În care s-au înscris trei echipe de la Poliția municipiului Buzău, Poliția Municipiului Râmnicu Sărat și Serviciul de Investigații Criminale din IPJ Buzău. Mâncarea pe care ei o vor găti va fi donată unui așezământ de bătrâni de la Ulmeni și dincolo de caracterul recreativ și competițional aceasta acțiune are și un caracter filantropic și vine să demonstreze că polițiștii sunt și ei oameni și pe lângă munca în uniformă au si ei pasiuni și își pot arata talentul în tainele gastronomiei”, a precizat Mihai Tărtăreanu.

Cele trei echipe înscrise în concurs au gătit așa cum au știut ei mai bine, borș de peste, musaca de legume și plăcinta cu mere iar după festivitatea de premiere câștigătoare a fost desemnată echipa Poliției Municipiului Buzău. În final bucatele gătite de cele trei echipe au fost urcate în mașini și au ajuns la așezământul de bătrâni de la Ulmeni

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.