Decizie de ultimă oră. Profesorii și elevii au reducere la prețul biletelor la concertul susținut duminică seară de Smiley

4

Profesorii și elevii  își vor putea cumpăra bilete la preț redus la concertul pe care Smiley il va susține, duminică seară la Buzău. Decizia aparține organizatorilor care, împreună cu reprezentanții inspectoratului școlar județean,  au decis să vină astfel în întâmpinarea fanilor celebrului artist.

„Am lansat o provocare inspectoratului școlar și am oferit posibilitatea ca profesorii cu legitimația de serviciu sau cu adeverință de salariat să își poată cumpăra de la Sala Sporturilor bilete la jumătate de preț iar elevii, in baza carnetelor de note să își poată cumpăra bilete la prețuri cu 30% mai mici”, a declarat Ionuț Pavel președinte asociația culturală Spectaculis.

De asemenea, copii din centrele de plasament din cadrul DGASPC Buzău vor putea intra gratuit la spectacolul „Confesiuni” în cadrul căruia vor evolua pe lângă Smiley, câștigătoarea Vocii României Ana Munteanu dar și una dintre cele mai talentate soliste ale momentului, buzoianca Dora Gaitanovici cea care s-a clasat pe locul 6 în finala Eurovision România.

În rest, organizatorii promit un show de zile mari format dintr-un warming-up susținut de un DJ, un microrecital al Dorei Gaitanovici și unul al câștigătoarei show-lui Vocea României, Ana Munteanu iar în final marele eveniment susținut de Smiley un concert cu durata de o oră și jumătate pregătit special pentru buzoieni.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.