UPDATE: Adolescenta de 14 ani care a dispărut de acasă luni dimineață a fost găsită de polițiști, în zona Concas. Tânăra era în stare bună și nu prezenta urme de violență. Ea a fost ridică de polițiști și dusă la audieri. Polițiștii trebuie să stabilească acum de ce fata tot pleacă de acasă.

Polițiștii buzoieni caută o adolescentă rebelă de 14 ani care a plecat de acasă și nu s-a mai întors.
Fata este din municipiul Buzău și este elevă în clasa a șaptea la școala nr. 16 din oraș. Dispariția sa a fost anunțată luni seară, în jurul orei 20.30, de tatăl vitreg, care le-a spus polițiștilor că minora a plecat dimineață de acasă, spunând că merge la cursuri, însă nu s-a mai întors, în jurul orei 15.00, așa cum ar fi trebuit.
Omul a încercat să dea de urma fetei însă nu a reușit și a apelat la Poliție.
În urma discuțiilor purtate cu diriginta fetei, oamenii legii și rudele fetei au aflat că aceasta nu a fost deloc luni la cursuri.
Bianca Cristea a plecat de acasă cu un rucsac plin cu haine, însă le-a spus apropiaților că are sportul și are nevoie de schimburi. Lucrurile nu au stat deloc așa iar fata și-a făcut de fapt bagajul pentru a pleca de acasă.
Acum, polițiștii o caută pe minora de 15 ani, în municipiul Buzău, dar și prin împrejurimi, ea fiind dată în urmărire națională.
Nu este prima dată când minora fuge de acasă. Ea a mai plecat de la domiciliu și în trecut, fiind găsită după câteva zile la niște prieteni.

1 COMENTARIU

  1. […] Polițiștii buzoieni caută o adolescentă rebelă de 14 ani care a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Fata este din municipiul Buzău și este elevă în clasa a șaptea la școala nr. 16 din oraș. Dispariția sa a fost anunțată luni seară, în jurul orei 20.30, de tatăl vitreg, care le-a spus polițiștilor că minora a plecat dimineață de acasă, spunând că merge la cursuri, însă nu s-a mai întors, în jurul orei 15.00, așa cum ar fi trebuit. Omul a încercat să dea de urma fetei însă nu a reușit și a apelat la Poliție. În urma discuțiilor purtate cu Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.