Efective mărite de poliție, armată și jandarmi au ieșit pe străzi, vineri, în încercarea de a descuraja deplasările buzoienilor pe perioada vacanței de 1 Mai. Oamenii legii verifică persoanele aflate pe stradă și opresc șoferii aflați în trafic pentru a le cere să își justifice deplasarea urmărind ca astfel să descurajeze formarea aglomerației care ar putea duce astfel la răspândirea virusului ucigaș.

„Și în această perioadă minivacanței de 1 Mai, polițiștii buzoieni sunt prezenți la datorie. Practic în acest week-end prelungit vor fi în stradă un număr de peste 770 de polițiști, în medie peste 220 de polițiști pe zi bineînțeles alături de Poliția locală, forțe ale Jandarmeriei și ale Ministerului Apărării Naționale. Vom avea în vedere  în special zonele de agrement, zonele populate, zona centrală din municipiu Buzău dar și zone din județ unde lumea mergea de obicei în această perioadă. Reiterăm cu această ocazie că nu avem ca și scop amendarea populației, nu am ieșit să dăm amenzi ci vrem ca prin atribuțiile noastre să protejăm populația” a declarat comandantul IPJ Buzău Laurențiu Pantazi.

Potrivit comandantului IPJ Buzău pe raza județului nu se înregistrează până la această oră un flux mare de oameni. Încă de la primele ore echipaje de Poliție patrulează în zonele în care buzoienii obișnuiesc să iasă la iarbă verde și verifică unitățile turistice unde oamenii ar putea veni să sărbătorească minivacanța de 1 Mai.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.