Un echipaj de Poliție de la Poliția municipiului Buzău a încercat să oprească, azi-noapte, în jurul orei 2.30, un autoturism Cielo înmatriculat în Prahova care a ignorat semnalele oamenilor legii și și-a continuat drumul. Polițiștii au solicitat sprijin și împreună cu alte două echipaje de la Ordine Publică au pornit în urmărirea mașinii în care se aflau patru bărbați. În timpul urmăririi, una dintre autospecialele polițiștilor a fost acroșată de mașina urmărită și a suferit avarii,  fapt care i-a determinat pe polițiști să folosească armamentul din dotare. Aceștia  au tras peste 15 focuri în plan vertical dar și asupra pneurilor mașinii urmărite.

Cei patru indivizi au oprit la Poșta Câlnău, trei dintre ei fiind reținuți de polițiști în timp ce șoferul a fugit pe câmp. Cei trei ocupanți ai mașinii au fost duși la audieri, și în urma declarațiilor, oamenii legii l-au identificat pe bărbatul care a condus mașina. În prezent, acesta este căutat în tot județul. Din primele date, bărbatul este din Blăjani, are în jur de 45 de ani, nu posedă permis de conducere și consumase băuturi alcoolice.

”La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 02.30, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției Municipiului Buzău a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, înmatriculat în Prahova, însă conducătorul auto și-a continuat deplasarea, refuzând sa oprească.

S-a procedat la urmărirea autoturismului, împreună cu alte două echipaje de poliție, în afara municipiului, pe raza comunelor Mărăcineni și Posta Calnau.

În urmărire, conducătorul auto a acroșat o autospecială de poliție, moment în care s-au executat focuri de arma, în plan vertical și asupra auto.

Autovehiculul s-a oprit, iar conducătorul auto a fugit.

Au fost identificați trei ocupanți ai mașinii, care au fost conduși la sediul poliției, pentru audieri.

Din verificari, a rezultat că șoferul nu posedă permis de conducere și ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice.

În continuare sunt efectuate activități de căutare a acestuia.

În urma evenimentului, nu au rezultat vătămări corporale, autoturismul implicat și o autospecială de poliție fiind avariate.”, au transmis reprezentanții IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.