Debutul meu în calitate de analist de pariuri sportive în paginile virtuale ale acestui ziar a fost cam așa și-așa. Spre exemplu, meciul pe care-l vedeam drept cel mai sigur GG al etapei, WEST HAM – ARSENAL, s-a blocat după doar 50 de minute la 1-0 pentru gazde și asta doar din cauza unei echipe vizitatoare aflate într-o formă mizerabilă. Pase greșite cu duiumul, șuturi aiurea (doar două pe spațiul porții și doar trei cornere!!!) plus atitudinea de lehamite vizibilă pe fețele tunarilor au dus la o neașteptată victorie a ciocănarilor. Eu, pe lângă acel GG, mergeam și pe alte pronosticuri precum peste 1,5 sau 2-5 goluri, dar iată cum am putut fi păcăliți să riscăm banii pe un ARSENAL dornic, mai degrabă, să joace la vreo nuntă decât într-un derby londonez.

Despre EVERTON – BOURNEMOUTH ce-ar mai fi de zis? Scenariul aproape identic cu cel din tur, adică 0-0 la pauză, dar care putea însemna un 1-1 așteptat de toți pariorii, dacă barele celor două porți nu s-ar fi opus eventualelor goluri. Ocazii au fost destule, GG-ul n-a vrut să iasă, așa că a trebuit să ne mulțumim să bifăm doar pronosticul de peste 1,5.

La meciul de Championship, LEEDS-DERBY, am lovit în plin cu gol în ambele reprize, dar sunt sigur că mulți pariori au jucat și GG sau măcar un gol al berbecilor antrenați de Frank Lampard. Și tot la fel, adică în plin, am prins ambele predicții la NICE – BORDEAUX, adică X în oricare repriză (0-0 în a două) și 0-1 gol în prima parte a meciului. Închei cu acel 1-1 de la Marseille, intuit foarte corect de subsemnatul prin GG și gol în ambele reprize. Păcat însă că aceste trei meciuri au fost combinate pe biletul meu cu o prostie gen CARDIFF – HUDDERSFIELD 1+! Iar profitul s-a topit că dragostea lui Mutu pentru Laura Andreșan, adică în aproape două ore de joc…

O să analizez câteva meciuri ale mijlocului săptămânii, dar continui să va sfătuiesc să gândiți cu creierele voastre dacă să pariați sau nu ceva din variantele analizate de mine, deși, printre pariori circulă o zicala al naibii de adevărată, aceea că cel mai câștigat parior este cel care nu joacă, pentru că rămâne cu banii în buzunar. Haideți să ne uităm prin oferta!

  1. STOKE – SHREWSBURY, e rejucarea unui meci de Cupa Angliei (1-1 în urmă cu zece zile), pe care gazdele, retrogradate din Premier League vara trecută, vor caută să-l câștige încă din cele 90 de minute regulamentare, iar eu chiar cred că se va întâmplă acest lucru (cota 1,47). Pentru distracție se mai pot încerca și variante de genul gazdele 1-3 goluri (1,33) sau 1x și 2+(cota 1,40), al doilea pont, doar pentru a preveni bombă unui 1-1 nedorit decât de casele de pariuri.
  2. ANGERS –BORDEAUX din prima liga franceză nu ne poate duce gândurile decât la ceva absolut clasic pentru fotbalul de la ei, adică X în oricare dintre reprize (1,50) sau 0-1 gol în prima repriză (1,28). Săptămâna trecută am văzut echipa gazdă contra lui AMIENS (0-0 în Cupa Franței) și mi-e greu să cred că pot face vreo brânză în față bordelezilor. De aceea mai am varianta ”gazdele 0-1 gol” la o cota de 1,45.
  3. SOUTHAMPTON – DERBY COUNTY, din nou în FA Cup așadar, tot o rejucare, dar una care se anunță a fi una care să ofere spectacol publicului, noi traducând asta prin goluri. A fost 2-2 în primul joc, iar eu cred că și miercuri vom avea de-a face cu un GG (1,85), poate chiar și un GG3+ (2,25), dar că să evităm un 3-0 al gazdelor, în mare formă după sosirea noului antrenor austriac, una din casele de pariuri, una roș-albă J, ne oferă variantele “GG sau 3+” la 1,49 sau “2+ în oricare dintre reprize” la 1,48.
  4. JUVENTUS – MILAN, finală Supercupei Italiei, meci ce se va disputa în Arabia Saudită, și despre care toată lumea care mâzgălește bilete prin casele de pariuri îl vede drept 1 solist (1,60). La fel cred și eu, dar aș mai plusa și cu varianta “oaspeții 0-1 gol” la 1,14 sau cu “total 1-3 goluri în meci” la 1,41.

 

  1. SOCIEDAD – BETIS, retur din optimile Cupei Regelui, după un mincinos 0-0 în tur, cu verzii lui Joaquin ratând cel puțin patru mari ocazii de gol, ceea ce mă face să pariez simplu la acest meci X2 (1,56) sau calificare a oaspeților la o cota și mai frumoasă 1,77.

Haideți să nu facem planuri despre cum vom cheltui eventualii bani câștigați cu ponturile oferite aici! Citiți cu atenție analizele mele, cântăriți cu ce mai știți și voi, trageți o linie și dacă credeți că merită să riscați o anumită suma, OK, dar știu deja reacțiile oamenilor care pierd după ce s-au inspirat de pe diverse site-uri, am pățit-o și eu. Deci, dacă alegeți să pariați, faceți-o cu cap, dacă nu, parcă e și mai bine!

 

Vali Mocanu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.