Polițiștii locali au descins, la finele săptămânii trecute în Bazar unde au găsit mai multe nereguli. În urma acțiunii au fost date amenzi de 5.500 de lei iar sute de produse au fost confiscate lăsându-i pe proprietari cu tarabele goale.

Acțiunea a avut ca scop depistarea societatilor comerciale, care ocupa abuziv domeniul public al municipiului Buzău fără aprobare legala (HCL 18/2008) precum și a celor care încalcă prevederile  Legii 12/1990R privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

În urma controalelor 11 persoane fizice autorizate au fost descoperiteă că încălcau prevederile Legii 12/1990R. Acestea efectuau activităţi de comerţ cu bunuri a căror provenienţă nu a putut fi dovedită, în condiţiile legii si, mai mult, nu aveau afisate pe fiecare produs prețurile de vânzare.

În urma descinderii polițiștii locali au aplicat amenzi de 5.500 lei iar bunurile  care au servit  sau au fost destinate să servească la săvârşirea contraventiilor au fost confiscate (ex. blugi, tricouri, camasi, pantofi sport, covoare etc.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.