Polițiștii locali care nu pot fi disponibilizați după ce instanța a suspendat hotărârea de consiliu local care stabilea noua organigramă vor fi băgați în concediu de odihnă timp de aproximativ 2 luni. Totul a fost posibil după ce în urma verificărilor la făcute la serviciul Personal al Primăriei s-a constatat că polițiștii locali care au primit preavize la începutul lunii noiembrie au zile de concediu neconsumate din anii anteriori care însumate ajung la aproape 15 ani.

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma a explicat ca cei 300 de polițiști locali vor fi trimiși în concediu de odihnă vreme de 2 luni timp în care primarul speră ca situația juridică în legătură cu hotărârea consiliului local municipal să fie tranșată

„Cei 300 de polițiști locali vor intra de mâine(nr. marți) în concediu de odihnă vreme de două luni timp în care vor fi plătiți și noi sperăm să rezolvăm situația juridică. Dacă nu se va reuși atunci, după expirarea celor 2 luni, polițiștii vor fi trecuți în concediu fără plată pentru că nu putem să plătim același lucru de două ori”, a precizat primarul Constantin Toma.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.