Pompierii buzoieni sărbătoresc, miercuri, ziua armei

0

Pompierii din toată țara sărbătoresc, miercuri, Ziua Pompierilor din România. Cu această ocazie la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Neron Lupașcu” al județului Buzău au avut loc festivitatea de avansare în grad a cadrelor militare din cadrul unității, acordarea de diplome pentru pompierii cu rezultate deosebite în activitate sau pentru participanții la anumite concursuri sportive. Astfel, au fost înaintați în grad 5 pompieri după cum urmează:
-prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne a fost avansat înainte de termen un ofițer de la gradul de maior la gradul de locotenent colonel,
-prin Ordin al Inspectorului Șef au fost avansați înainte de termen cinci subofițeri (doi de la plutonier adjutant la plutonier adjutant șef, doi de la plutonier major la plutonier adjutant și unu de la plutonier la plutonier major).
De asemenea au fost înmânate 5 diplome de merit pentru cadrele care au avut rezultate excepționale în activitate, precum și diplome pentru concursurile sportive – Cupa 13 septembrie – organizată la nivelul ISU Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.