Comisie invatamant Proiectul legislativ inițiat de senatorul buzoian Constantin Popa care prevede acordarea unei zi libere angajaților care își duc copii în prima zi de școală a repurtat o nouă victorie în Parlamentul României după ce a trecut de votul Comisiei de Învățământ. Mai mult, fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu l-ar fi felicitat pe parlamentarul buzoian pentru o așa inițiativă.
”Sunt foarte bucuros de această reușită și sper să depășească și etapele ulterioare cu același succes. Legea a trecut de această comisie cu unanimitate de voturi, cu felicitări de la fostul ministru al Învățământului, Ecaterina Andronescu, acum președinte al Comisiei pentru Învățământ. Am toată încrederea că voi reuși, și prin această lege, să le aduc o bucurie părinților și elevilor, precum și tuturor celor care doresc să punem accent pe educație și pe strângerea relației dintre familie și școală într-o societate marcată de infracționalitate”, a declarat senatorul Constantin Popa.
În perioada care urmează proiectul senatorului buzoian urmează să fie supus dezbaterii Comisiei pentru Muncă și Familie, după care va ajunge, pentru dezbatere și vot, în plenul Senatului.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.